Power2Drive, een nieuwe lesmethode voor het VMBO
Voor schooljaar 2016/2017 hebben we Power2Drive volledig vernieuwd, net als de mbo-methodes Cars (AT en EAT) en BigWheels (BAT en EBAT). Power2Drive bestaat uit theorie- en praktijkboeken en een digitaal platform met ondersteunend materiaal.
 
 • gebaseerd op het nieuwe examenprogramma M&T
 • materiaal voor 4 modulen en 6 keuzevakken
 • korte, overzichtelijke teksten en veel afbeeldingen
 • een groot aantal 3D-animaties en video's
 • compleet docentenmateriaal met toetsen, wegwijzers en extra praktijkopdrachten
 
Modulen en keuzevakken
Power2Drive is volledig gebaseerd op het nieuwe beroepsgerichte examenprogramma Mobiliteit en Transport. We bieden, naast het lesmateriaal voor de vier modulen, materiaal aan voor zes beroepsgerichte keuzevakken: 
 1. Motorsystemen
 2. Aandrijf- en remsystemen
 3. Elektronica
 4. Bedrijfswagen
 5. Fietstechniek
 6. Gemotoriseerde tweewieler
 
Opbouw
Power2Drive bevat de 4 verplichte modulen: Motorconditie testen, Wielophanging & Carrosserie, Verlichting & Comfortsystemen en Transport. Het lesmateriaal voor theorie en praktijk van elke module beslaat 100 SBU.


Gebruiksgemak
Power2Drive is gebaseerd op blended learning. Dat betekent dat je theorie, praktijk en ondersteunend materiaal voor elke klas/leerling in willekeurige volgorde kunt inzetten. Zo laat je bijvoorbeeld vóór een praktijkopdracht je leerlingen naar de gerelateerde video’s en animaties kijken. Dit scheelt je een eerste uitleg en geeft de leerling alvast een beeld van wat hem in de praktijkopdracht te wachten staat. Je vindt deze content op JACK, ons online leerplatform.

Alle praktijkopdrachten staan overzichtelijk in het praktijkboek. Tussentijds komen er extra praktijkopdrachten op JACK die je zelf kunt uitprinten, als aanvulling op het praktijkboek. Zo blijft Power2Drive actueel.

Bestellen
In de flyer vind je een overzicht van pakketmogelijkheden en bijbehorende prijzen. Vul voor meer informatie of een inkijkexemplaar het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct bestellen? Ga dan naar de webshop.

FlyerGa naar veelgestelde vragenNeem vandaag nog contact op!