BigWheels is vernieuwd
Voor schooljaar 2016/2017 hebben we BigWheels volledig vernieuwd, net als de methodes Cars voor AT en EAT en Power2Drive voor het vmbo. BigWheels bestaat uit theorie- en praktijkboeken en een digitaal platform met ondersteunend materiaal. BigWheels is ook te verkrijgen als compleet digitale lesmethode
 
  • sluit volledig aan op het nieuwe kwalificatiedossier
  • zowel lineair als concentrisch te gebruiken
  • groot aantal video’s en (3D)animaties
  • praktijkgericht met voldoende realistische praktijkopdrachten
  • geef je eigen onderwijs vorm met HUB, ons nieuwe LMS
 
Opbouw
BigWheels is modulair opgebouwd. Per module is duidelijk welke hoofdstukken bij welke kerntaak horen. Wij hebben een volgorde gemaakt, maar je kunt de modules ook in je eigen volgorde behandelen. In het docentenmateriaal staan wegwijzers die je een overzicht geven van welke opdrachten en ondersteunend materiaal bij welke theorie hoort.

Gebruiksgemak
BigWheels is gebaseerd op blended learning. Dat betekent dat je theorie, praktijk en ondersteunend materiaal voor elke klas/leerling in willekeurige volgorde kunt inzetten. Zo laat je bijvoorbeeld vóór een praktijkopdracht je leerlingen naar de gerelateerde video’s en animaties kijken. Dit scheelt je een eerste uitleg en geeft de leerling alvast een beeld van wat hem in de praktijkopdracht te wachten staat. Je vindt deze content op JACK, ons online leerplatform.
 
NIEUW: HUB, ons interactieve LMS
HUB is een speciaal voor ons ontwikkeld, volwaardig LMS. De interactieve content is specifiek gemaakt voor gebruik op tablet of laptop, en gekoppeld aan het LMS. Hiermee volg je makkelijk de voortgang van je leerlingen aan de hand van hun score op vragen en toetsen en wijs je opdrachten toe. Ook kun je zelf (eigen) content toevoegen, zoals extra vragen, toetsen en opdrachten.

Een licentie geeft je toegang tot alle leerstof van een opleiding, dus niet meer per leerjaar. Hierdoor bepaal je zelf hoe je jouw lessen opbouwt. Wil je bijvoorbeeld in leerjaar 1 al beginnen met Schemalezen? Of de volgorde van de praktijkopdrachten veranderen? Geen probleem!

Bestellen
In de flyer vind je een overzicht van pakketmogelijkheden en bijbehorende prijzen. Vul voor meer informatie of een inkijkexemplaar van de methode het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct bestellen? Ga dan naar de webshop.
FlyerGa naar veelgestelde vragenNeem vandaag nog contact op!