Win een rit in een Ferrari 

Wil je zelf eens in een Ferrari F430 Spider rijden? De F430 heeft een achtcilinder in V-configuratie met 490 pk, 0 tot 100 km/u in slechts vier seconden. Er zitten veel formule 1-technieken in, waaronder een elektronisch te bedienen differentieel met vijf standen om de tractie en de ophanging optimaal af te kunnen stellen. 

Meld je hier aan en maak kans op een rit tijdens Fast Forward Day!
Aanmelden

InMotion

In Zandvoort en Zolder staan de elektrische ronderecords op de naam van de IM/e, de elektrische raceauto van studententeam InMotion uit Eindhoven. Het doel is om mee te doen aan de 24 uur van Le Mans met de volgende auto, de IM01. Maak de opkomst van elektrisch racen mee en kom kijken naar de techniek achter innovatief rijden!

Hoeveel PK heeft die van jou?

200 PK op papier, maar in de praktijk?! Daar zit nogal eens wat verschil tussen. Op Fast Forward Day kun je je auto testen op onze Maha-vermogensbank. Wil jij weten hoeveel PK jouw eigen bijzondere bolide heeft, geef je dan hier op. Aanmelden auto

(Bedrijfs)autotechnicus van de Toekomst

Voor het derde jaar op rij organiseren AMT en Innovam de verkiezing Autotechnicus van de Toekomst. Dit jaar is er voor het eerst ook een editie voor de zwaardere jongens: Bedrijfsautotechnicus van de ToekomstTijdens de halve finale gaan de winnaars van de online kennistest de strijd aan in een aantal praktijkopdrachten. De finalisten mogen zich daarna bewijzen in de finale op 16 november op AMT Live in Autotron Rosmalen. Doe jij/jouw leerling dit jaar ook mee?

...en nog veel meer!

  • bekijk de werking van een motorblok door een VR-bril
  • voel en zie wat een coureur meemaakt tijdens het racen met de VR racesimulator
  • goede koffie van de barista
  • lekker eten bij de foodtrucks
  • Ansho Bijlmakers doet een professionele en glossy fotoshoot van je auto
  • ...?

Praktische info

wanneer? - zaterdag 28 oktober van 10:00 - 16:00 uur
waar? - bij Innovam, Structuurbaan 2 in Nieuwegein
prijs? - gratis