APK Bevoegdheidsverlenging

Veelgestelde vragen in coronatijd

We hebben een tijdje geen training kunnen geven. Momenteel zijn we druk met het plannen van APK-trainingen. Dat is een hele klus. We snappen heel goed dat je vragen hebt. Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen in deze coronatijd.

Er is geen geschikte datum of locatie beschikbaar

Op dit moment trainen we in kleinere groepen en kunnen we minder keurmeesters ontvangen op onze locaties. Hierdoor moeten we meer trainingen plannen om aan de vraag te kunnen voldoen. Daar zijn we druk mee bezig. Het kan voorkomen dat er voor jou geen geschikte datum of locatie beschikbaar is.

Dit kan je doen:

  • Boek een online training. Momenteel alleen beschikbaar voor APK2. Onze online training met werkboek is het beste alternatief voor onze klassikale theorie-training APK2 Bevoegdheidsverlenging. 
  • Maak een voorinschrijving op de productpagina van de door jou gekozen training. We mailen je dan zodra er een nieuwe training beschikbaar is, op de locatie(s) van je keuze. Deze registratie is vrijblijvend en beheer je zelf in Mijn Innovam. Dat wil zeggen dat je nog niet betaalt en dat je de registratie zelf kunt veranderen of verwijderen.
  • Houd regelmatig onze website in de gaten voor nieuwe trainingsdata.  

Een online training volgen; is dat iets voor mij?

Ben je een ervaren keurmeesters APK 2 die zelfstandig de regels kan toepassen? Kies dan gerust voor een online training. Dat is natuurlijk even wennen, dat begrijpen we. Wij zijn ervan overtuigd dat onze online training met werkboek het meest complete alternatief is voor de klassikale theorie-training APK2 Bevoegdheidsverlenging.

De voordelen op een rij:

  • Een online training is goedkoper
  • Doorloop de training in je eigen tempo en op momenten wanneer het jou uitkomt
  • Ontvang het werkboek drie weken voor het examen (of direct, als je examendatum eerder is)
  • De antwoorden van het werkboek controleer je met het extra blok in de online training
  • APK-oefentoetsen maak je op je computer, net zolang tot je tevreden bent
  • Direct na het boeken kun je met de training starten via ‘Mijn Innovam’
  • Innovam boekt voor jou het examen.

Ik maak mij zorgen over de verloopdatum van mijn APK-pas

Innovam en IBKI stellen alles in het werk om te voorkomen dat APK-keurmeesters hinder ondervinden voor het tijdig verlengen van hun bevoegdheid. Maak je je zorgen over het verlopen van je APK-pas, neem dan contact op met IBKI via telefoonnummer 030-6087766.

Welke maatregelen nemen jullie op de locaties?

Wij vinden de gezondheid van jou en die van onze medewerkers belangrijk. Daarom nemen wij zorgvuldig maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naast de RIVM-maatregelen gelden enkele aanvullingen. Alle maatregelen vind je op onze website