Maatregelen corona

Enkele activiteiten starten weer

Wij vinden jouw gezondheid en die van onze medewerkers belangrijk. Daarom nemen wij zorgvuldig maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Via deze pagina houden we je op de hoogte bij ontwikkelingen. Direct betrokkenen informeren wij bovendien persoonlijk.

Vanaf 25 mei weer APK-trainingen en -examens

Vanaf maandag 25 mei worden er bij IBKI weer APK-examens afgenomen. Dan begint ook Innovam met trainen. Niet alles tegelijkertijd; APK 1-examens starten naar verwachting eind juni weer. De komende dagen werken we aan de nieuwe planning van trainingen en examens. Heb je al een training geboekt dan kun je erop rekenen dat we tijdig contact met je opnemen.

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training of examen, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.

We starten activiteiten voor MBO-examens op

Innovam en IBKI starten enkele activiteiten op, we gaan de MBO-examens afnemen. Daarbij nemen wij zorgvuldig maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om je voor te bereiden op de praktijkexamens geven we online trainingen. 

Wil je namens een ROC MBO-examens plannen, klik hier

Doe je binnenkort praktijkexamen en wil je (online) trainen, klik hier

Maatregelen corona bij je bezoek

Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen. Op deze manier doen we er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Bekijk de maatregelen voor je bezoek aan Innovam

Moving Forward

Intussen zijn we druk bezig voor jou! De extra vrijgekomen tijd investeren we in nieuwe (online) initiatieven. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale leermiddelen en updaten van bestaande opleidingen en diensten. Alles om ervoor te zorgen dat wij én jij in deze tijd blijven leren en ontwikkelen. Innovam moves you forward. Ook nu. Lees er meer over op deze pagina. 

Neem contact met mij op