Welkom bij Innovam

Praktijktrainingen voor BBL-leerlingen gaan door. APK- en andere trainingen t/m 9-feb geannuleerd

Vanwege de lockdown annuleren we APK- en andere trainingen. Alle deelnemers ontvangen bericht. Praktijktrainingen voor BBL-leerlingen (RPT) gaat wel door. Daarbij nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht. Mondkapje verplicht. Op deze pagina lees je alles over je inschrijving of je bezoek aan Innovam.

Met ingang van woensdag 16 december gaan (alleen) praktijktrainingen voor BBL-leerlingen door. APK- en andere trainingen gaan niet door, dit geldt in elk geval tot en met 9 februari 2021. Indien nodig wordt de APK-keuringsbevoegdheid verlengd. Betreffende keurmeesters ontvangen daarover persoonlijk bericht van IBKI. Informatie voor deelnemers aan APK- en andere trainingen vind je op deze pagina.

Praktijktrainingen (RPT) voor BBL-leerlingen
De praktijktrainingen voor BBL-leerlingen gaan door. Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen zoals het dragen van een mondkapje. Volg bovendien altijd de aanwijzingen van het personeel. Op deze manier doen we er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Meer informatie over je bezoek aan Innovam vind je verderop op deze pagina. 

APK-trainingen
Met ingang van 16 december geven we geen APK-trainingen op onze locaties, dit geldt in elk geval tot en met 9 februari 2021. Deelnemers ontvangen persoonlijk bericht via e-mail. We bieden een nieuwe trainingsdatum aan als deze beschikbaar is. Zo niet, dan annuleren we je deelname en plannen we je opnieuw in zodra een passende datum beschikbaar is. Heb je vragen over je deelname, wacht indien mogelijk tot we contact met jou opnemen. Heb je toch een dringende vraag, verstuur deze dan via het contactformulier op deze pagina.

Geldigheid APK-pas
Indien nodig wordt de APK-keuringsbevoegdheid verlengd. Betreffende keurmeesters ontvangen daarover persoonlijk bericht van IBKI. Informatie voor deelnemers aan APK- en andere trainingen vind je op deze pagina.

Overige trainingen
Ook overige trainingen gaan met ingang van 16 december niet door, dit geldt in elk geval tot en met 9 februari 2021. Deelnemers ontvangen persoonlijk bericht via e-mail. We bieden een nieuwe trainingsdatum aan als deze beschikbaar is. Zo niet, dan annuleren we je deelname en plannen we je opnieuw in zodra een passende datum beschikbaar is. Heb je vragen over je deelname, wacht indien mogelijk tot we contact met jou opnemen. Heb je toch een dringende vraag, verstuur deze dan via het contactformulier op deze pagina.

Maatregelen corona bij je bezoek

Je bezoek aan Innovam: Mondkapje verplicht
Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM-maatregelen en enkele aanvullingen.  Waaronder het dragen van een mondkapje. Dat is verplicht voor iedereen die zich door onze gebouwen verplaatst. Dus in de entree, gangen, etc. Deze maatregel is aanvullend aan de 1,5 meter- en overige maatregelen die al golden.

Deelnemers die tijdens een training bij elkaar aan een praktijkopstelling werken moeten ook een mondkapje dragen. Ook wordt hun temperatuur via infrarood gemeten. Mondkapjes mogen af in onze lokalen en praktijkhallen wanneer men zich niet verplaatst.

Deze extra maatregelen nemen wij om te voorkomen dat besmetting met corona in onze gebouwen plaatsvindt. Wie weigert een mondkapje te dragen wordt niet tot het gebouw toegelaten.

Bekijk de maatregelen voor je bezoek aan Innovam

Moving Forward

Dit voorjaar konden we een tijdje niet trainen. Intussen waren we druk bezig voor jou! De extra vrijgekomen tijd investeerden we in nieuwe (online) initiatieven. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale leermiddelen online trainingen. Daarvan hebben we de smaak te pakken, we blijven méér online trainen. Innovam moves you forward. Ook nu. Lees er meer over op deze pagina. 

Neem contact met mij op

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.