Welkom bij Innovam

Je bezoek aan ons is veilig door onze maatregelen, waaronder mondkapje verplicht

Je bent van harte welkom op onze trainingslocaties. We geven onze trainingen met extra veiligheidsmaatregelen waarmee we corona-besmetting op onze locaties willen voorkomen. Waaronder het dragen van een mondkapje als je je door het gebouw verplaatst. Op deze pagina bekijk je de maatregelen, voordat je naar Innovam komt.

Maatregelen corona bij je bezoek

Mondkapje verplicht m.i.v. 1 oktober
Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM-maatregelen en enkele aanvullingen.  Waaronder het dragen van een mondkapje. Dat is verplicht voor iedereen die zich door onze gebouwen verplaatst. Dus in de entree, gangen, etc. Deze maatregel is aanvullend aan de 1,5 meter- en overige maatregelen die al golden.

Deelnemers die tijdens een training bij elkaar aan een praktijkopstelling werken moeten ook een mondkapje dragen. Ook wordt hun temperatuur via infrarood gemeten. Mondkapjes mogen af in onze lokalen en praktijkhallen wanneer men zich niet verplaatst.

Deze extra maatregelen nemen wij om te voorkomen dat besmetting met corona in onze gebouwen plaatsvindt. Wie weigert een mondkapje te dragen wordt niet tot het gebouw toegelaten.

Bekijk de maatregelen voor je bezoek aan Innovam

APK Bevoegdheidsverlenging; veelgestelde vragen in coronatijd

Heb je vragen over het verlengen van je APK-bevoegdheid? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen in deze coronatijd.

Moving Forward

Dit voorjaar konden we een tijdje niet trainen. Intussen earen we druk bezig voor jou! De extra vrijgekomen tijd investeerden we in nieuwe (online) initiatieven. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale leermiddelen online trainingen. Daarvan hebben we de smaak te pakken, we blijven méér online trainen. Innovam moves you forward. Ook nu. Lees er meer over op deze pagina. 

Neem contact met mij op

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.