Welkom terug!

We zijn weer gestart met trainen (én trainen meer online)!

Meer dan 11 weken hebben wij geen klassikale trainingen gegeven. In deze periode zijn we je blijven helpen met online (leer)oplossingen. Daar gaan we mee door. We hebben de smaak te pakken! Ook op onze trainingslocaties ben je weer van harte welkom. Voor een APK-training bijvoorbeeld.

Maatregelen corona bij je bezoek

Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen. Op deze manier doen we er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Bekijk de maatregelen voor je bezoek aan Innovam

APK Bevoegdheidsverlenging; veelgestelde vragen in coronatijd

We hebben een tijdje geen training kunnen geven. Momenteel zijn we druk met het plannen van APK-trainingen. Dat is een hele klus. We snappen heel goed dat je vragen hebt. Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen in deze coronatijd.

IBKI hervat mbo-examens; Innovam ondersteunt met praktijktrainingen

Vanuit het belang van studenten, ROC’s en bedrijven hervat IBKI op kleine schaal en met extra beschermingsmaatregelen de proeven van bekwaamheid (praktijkexamens) voor BOL- en BBL-studenten. Om deze kandidaten goed voor te bereiden, biedt Innovam een aantal relevante (online) trainingen aan.

Wil je namens een ROC MBO-examens plannen, klik hier

Doe je binnenkort praktijkexamen en wil je (online) trainen, klik hier

Moving Forward

Intussen zijn we druk bezig voor jou! De extra vrijgekomen tijd investeren we in nieuwe (online) initiatieven. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale leermiddelen en updaten van bestaande opleidingen en diensten. Alles om ervoor te zorgen dat wij én jij in deze tijd blijven leren en ontwikkelen. Innovam moves you forward. Ook nu. Lees er meer over op deze pagina. 

Neem contact met mij op

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training of examen, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.