Welkom bij Innovam

Alle trainingen zijn herstart

Welkom terug!

Alle trainingen zijn herstart. Natuurlijk nemen we nog steeds de RIVM-richtlijnen in acht. Dit betekent onder andere dat de lokaalcapaciteit beperkt blijft tot maximaal 12 deelnemers aan een training of examen.

Belangrijke voorwaarde voor de start: Gezondheidscheck

Een belangrijke voorwaarde om te starten met de activiteiten is het uitvoeren van de gezondheidscheck die we bij binnenkomst afnemen. De gezondheidscheck zal via de digitale receptie in de centrale ontvangstruimte in Nieuwegein worden uitgevoerd. Op onze andere locaties zal je trainer de gezondheidscheck uitvoeren. Houd rekening met deze check en kom op tijd naar je training.

Deze gezondheidscheck bestaat uit deze vijf vragen:

  • Heb je last van corona gerelateerde klachten? Ja/nee
  • Heb je last van koorts (>38 graden Celsius)? Ja/nee
  • Ben je afgelopen 10 dagen in een gebied met code oranje/rood geweest?  Ja/nee
  • Heb je afgelopen 10 dagen contact met een corona patiënt gehad? Ja/nee
  • Hoor je op dit moment in thuisquarantaine te zitten? Ja/nee 

 

Maatregelen corona bij je bezoek

Je bezoek aan Innovam: mondkapje verplicht
Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM-maatregelen en enkele aanvullingen.  Waaronder het dragen van een mondkapje. Dat is verplicht voor iedereen die zich door onze gebouwen verplaatst. Dus in de entree, gangen, etc. Deze maatregel is aanvullend aan de 1,5 meter- en overige maatregelen die al golden.

Deelnemers die tijdens een training bij elkaar aan een praktijkopstelling werken moeten ook een mondkapje dragen. Ook wordt hun temperatuur via infrarood gemeten. Mondkapjes mogen af in onze lokalen en praktijkhallen wanneer men zich niet verplaatst.

Deze extra maatregelen nemen wij om te voorkomen dat besmetting met corona in onze gebouwen plaatsvindt. Wie weigert een mondkapje te dragen wordt niet tot het gebouw toegelaten.

Bekijk de maatregelen voor je bezoek aan Innovam

Moving Forward

Dit voorjaar konden we een tijdje niet trainen. Intussen waren we druk bezig voor jou! De extra vrijgekomen tijd investeerden we in nieuwe (online) initiatieven. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale leermiddelen online trainingen. Daarvan hebben we de smaak te pakken, we blijven méér online trainen. Innovam moves you forward. Ook nu. Lees er meer over op deze pagina. 

Neem contact met mij op

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.