Maatregelen corona

Trainingen en examens geannuleerd

Ook Innovam en IBKI nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op dit moment zijn de trainingen en examens geannuleerd tot 28 april. Via deze pagina houden we je op de hoogte bij ontwikkelingen. Direct betrokkenen informeren wij bovendien persoonlijk.

Maatregelen corona

Innovam en IBKI hebben alle trainingen en examens geannuleerd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 28 april. Met elke deelnemer nemen we persoonlijk contact op, en natuurlijk delen we informatie via deze pagina. Ook in de tussentijd zullen we informeren bij nieuwe ontwikkelingen. 

IBKI stelt alles in het werk om te voorkomen dat APK-keurmeesters en rijinstructeurs hinder ondervinden voor het tijdig verlengen van hun bevoegdheid.

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training of examen, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.

Bedankt voor je medewerking.
Directie en medewerkers Innovam

Moving Forward

Intussen zijn we druk bezig voor jou! De extra vrijgekomen tijd investeren we in nieuwe (online) initiatieven. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale leermiddelen en updaten van bestaande opleidingen en diensten. Alles om ervoor te zorgen dat wij én jij in deze tijd blijven leren en ontwikkelen. Innovam moves you forward. Ook nu. Lees er meer over op deze pagina. 

Neem contact met mij op