Corona-update

Aangepaste maatregelen vanaf maandag 15 november

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het demissionaire kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen zijn aanleiding om ook het beleid voor onze organisatie aan te passen. Hierbij houden we rekening met het overheidsbeleid voor het MBO. Bekijk hier het overzicht voor de coronaregels in het onderwijs.

Richtlijnen voor trainingen

  • We veranderen op dit moment niets aan de huidige groepsgrootte. Houd, waar mogelijk, 1,5 meter afstand van anderen.
  • Voor iedereen is het dragen van een mondkapje verplicht bij verplaatsingen in onze panden.
  • Wij adviseren trainers en deelnemers om twee keer per week preventief gebruik te maken van een zelftest.  
  • Vanaf woensdag 17 november is het bedrijfsrestaurant gesloten. Lunchpakketten, koffie en thee worden verzorgd in de lokalen. Ook de ontvangst in het restaurant komt te vervallen. Via de digireceptie word je doorverwezen naar je lokaal. 

 

Gezondheidscheck

Een belangrijke voorwaarde om te starten met je training en/of examen is het uitvoeren van de gezondheidscheck die we bij binnenkomst afnemen. De gezondheidscheck zal via de digitale receptie in de centrale ontvangstruimte in Nieuwegein worden uitgevoerd. Op onze andere locaties zal je trainer en/of examinator de gezondheidscheck uitvoeren. Houd rekening met deze check en kom op tijd.

Je deelname (kosteloos) verschuiven

Moet je thuisblijven vanwege klachten. Dan verschuiven we je deelname aan de training graag naar een ander moment. Kosteloos verschuiven kan alleen na het toesturen van een positieve testuitslag of de afspraakbevestiging van je testafname. Voor examens bij IBKI kunnen andere voorwaarden gelden. Kijk voor actuele informatie op de website van IBKI.

Neem contact met mij op

Wil je ons iets vragen over onze maatregelen of jouw deelname aan een training, verstuur dan onderstaande contactaanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.