Skillsmanager

Met Skillsmanager functioneer je duidelijk beter!

Skillsmanager Mobiel is een handige, digitale tool, waarmee werknemer en werkgever samen tot een perfecte evaluatie komen op het gebied van functioneren en prestatie. De tool geeft een perfect grafisch inzicht in de huidige werksituatie en creëert daarmee een belangrijk handvat voor de toekomst van je bedrijf. Bekijk de uitleg met duidelijke illustratie hieronder en neem contact op!

Skillsmanager

Wat doet de Skillsmanager precies?
De tool brengt in kaart hoe medewerker en werkgever denken over de kennis en vaardigheden van de medewerker. Doordat beide partijen apart van elkaar aangeven hoe ze denken over de vaardigheden van de medewerker ontstaat er een beeld van de overeenkomsten. Maar ook waar jullie verschillen van mening. Op basis van deze uitkomsten bespreek je het functioneren verder, evenals eventuele wensen en vragen.

Waardevolle inzichten met Skillsmanager
Skillsmanager brengt competenties, verbeterpunten én wensen van al je medewerkers in kaart. Daarmee verschaft de tool waardevolle inzichten in de (groei)mogelijkheden van je bedrijf. Blijkt er behoefte te zijn aan aanvullende (technische) kennis of vaardigheden? Dan worden gerichte trainingen, modules of opleidingen voorgesteld.

Meer weten over de skillsmanager? Neem vandaag nog contact op!