Risico Inventarisatie & Evaluatie
Met de verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie heb je inzicht in alle risico's en kun je de kans op een ongeval verkleinen door passende maatregelen te nemen. Hierdoor verklein je ook de kans op aansprakelijkheid en hoge boetes bij letsel. De RI&E is zeer noodzakelijk, want een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor een prettige werksfeer en gemotiveerde medewerkers. 
 

Op maat voor jouw bedrijfssituatie
De RI&E's die Innovam voor bedrijven uitvoert zijn afgestemd op de specifieke situaties waar de mobiliteitsbranche mee in aanraking komt. We hebben veel ervaring met het opstellen van de RI&E en daardoor herkennen wij risicovolle situaties waar je die zelf niet (meer) ziet. 

Vakblad AMT liep mee met de RI&E die we voor Premio in Tilburg deden.
Bekijk het uitgebreide verslag dat AMT daarvan schreef.


Altijd actueel
Een RI&E moet altijd actueel zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de RI&E moet bijwerken als je nieuw gereedschap hebt, bruggen zijn gecontroleerd, de inrichting van de werkplaats verandert, etc. Met onze RI&E Compleet kun je het dossier dat wij voor je opstellen zelf actueel houden. En daar wordt je bij geholpen doordat je alerts ontvangt die je herinneren aan al deze acties. Met de RI&E compleet kan je preventiemedewerker bovendien de RI&E voor alle vestigingen monitoren en de rapportagefunctie gebruiken.

Wat zijn je voordelen?

 • Branche specifieke RI&E toegespitst op je bedrijfssituatie 
 • Overzicht bedrijfsrisico’s in je bedrijf
 • Plan van aanpak om risico’s in jouw bedrijf te voorkomen of te beperken
 • Vermindering van kans op ziekte, ongevallen en arbeidsongeschiktheid 
 • Betere arbeidsomstandigheden
 • Tijdwinst

KEUZE UIT 2 OPLOSSINGEN
 
RI&E Basis - € 799 
 • Onze deskundige adviseur bezoekt je bedrijf. Hij bespreekt de bedrijfsveiligheid en inspecteert het bedrijfsterrein en de werkplekken zorgvuldig.
 • We leggen onze bevindingen vast in een digitale rapportage: het Plan van Aanpak. Aandachtspunten lichten we toe met foto's. In het Plan van Aanpak staan concrete verbeteracties.
 • De adviseur spreekt de rapportage telefonisch met je door, geeft uitleg en licht de verbeterpunten toe.

RI&E Compleet - € 849 (Meest verkocht)
 
 RI&E Basis aangevuld met:
 • Digitaal RI&E-dossier met toegang tot de bewerkingsfunctie van digitale RI&E rapportageomgeving (24 maanden). Gedurende 24 maanden houd je je RI&E hiermee zelf je RI&E actueel.
 • Automatische alerts: voor belangrijke terugkerende acties waardoor de RI&E en het plan van aanpak voortdurend actueel blijven. 

Toetsing RI&E - € 349
Werken er meer dan 25 werknemers in je bedrijf, dan verplicht de wet dat de RI&E door een gecertificeerde arbodeskundige getoetst wordt. Deze toetsing verzorgen wij voor je als we voor jullie de RI&E verzorgen.
 
Meer weten over de RI&E en de voordelen voor jouw bedrijf?
Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaande contactbutton of bel direct: 030-6087816.
Naar contact