Bedrijf op orde helpt je met een andere, frisse blik naar je autobedrijf te kijken. Op zich lijkt er niets aan de hand: de planning is vol, de verkoop loopt lekker en je team is volop bezig. Toch knaagt er iets. De omzet is wel goed, maar blijft er ook genoeg over? Werken we wel efficiënt? Waar laten we nog wat liggen?
 
Doordat je in de loop der jaren een vaste manier van werken hebt ontwikkeld – een vaste routing door het bedrijf, een manier van het verwerken van werkorders of de inruil en verkoop van een auto – is het moeilijk om te zien wat er anders of beter kan. Je probeert in de dagelijkse drukte zo veel mogelijk focus te houden en te blijven sturen op het rendement, maar toch heb je het gevoel dat processen nog beter kunnen lopen en dat er gewoon méér uit te halen moet zijn. Wij kunnen je hierbij helpen. Samen met jou maken we inzichtelijk waar je de boel kunt aanscherpen. Hoe je werkprocessen zó kunt inrichten dat het sneller kan. Beter, efficiënter.
 
Hoe werkt het?
Je hebt een uitgebreid intakegesprek met een specialist op het gebied van processen en rendementsverbetering. In dit gesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden om meer rendement te behalen. Onze specialist maakt een scan van je bedrijf, een analyse van je processen en stelt een verbeterplan op, met een prognose van je verbeterpotentieel. Onder begeleiding ga je werken aan het verbeteren van je processen en het realiseren van een hoger rendement. En zó haal je er meer uit!
 
Plan van aanpak
  • Gratis uitgebreid intakegesprek t.w.v. € 250 met een specialist
  • Bestudering van aanwezige cijfers en werkprocessen
  • Interviews met betrokken werknemers (Wat doe je nu en waarom doe je dat zo?)
  • Analyse van het verbeterpotentieel
  • Beschrijving te veranderen werkprocessen
  • Beschrijving acties om de verandering tot stand te brengen
  • Stappenplan voor de uitvoering van de acties
  • Extra begeleiding tijdens het verbeteren van jouw rendement (optioneel)

Wat kost Bedrijf op Orde?
Je betaalt de specialist pas als je ervoor kiest om samen aan de slag te gaan en je een Plan van Aanpak laat maken. Dit kan vanaf € 1.250 - afhankelijk van wat jij wilt. Je kunt kiezen voor begeleiding tijdens de uitvoering van het plan. Het doel is om je investering in het eerste jaar drie tot vier maal terug te verdienen. Dat maakt de investering meer dan goed!
 
Maak nu een afspraak voor het intakegesprek!
Maak nu een afspraak!