WESP

De kracht van cijfers levert je bedrijf vaak winst op. Koppel WESP aan je systeem (waaronder Autoflex, Carsys, Driver en Wincar) en je krijgt snel inzicht in je prestaties en waar de verbeterpunten liggen. Tevens coachen we je uitgebreid om de cijfers juist te interpreteren.

Lees meer

Bedrijf op orde

Bedrijf op orde helpt je met een andere, frisse blik naar je autobedrijf te kijken. Samen met een specialist ga je kijken welke processen je kunt verbeteren en waar meer rendement te behalen valt. Vervolgens kun je direct aan de slag aan de hand van een concreet Plan van Aanpak.

Lees meer over Bedrijf op orde

RI&E

Een bedrijf moet een gezonde werkplek bieden. Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is daarom verplicht gesteld en zorgt een veilige werkomgeving. RI&E verkleint de kans op ongelukken en tegelijkertijd de aansprakelijkheid bij letselschade.

Lees meer over de RI&E

Skillsmanager

Skillsmanager is een tool die kennis en vaardigheden van medewerkers duidelijk in kaart brengt. Op basis hiervan bespreek je verbeterpunten en groeimogelijkheden van medewerkers, waardoor je ze langer aan je bedrijf bindt.

Lees meer

DEEP

DEEP (Dealer Excellence Enhancement Programme) richt zich op het gezond maken en houden van je dealerbedrijf. Het identificeert best practices en versterkt je onderneming via een integrale aanpak van sales, service, werkplaats en parts.

Lees meer

Consultancy

Consultancy adviseert je bij personeelsvraagstukken. Zoals advies op maat geven bij het oplossen van een arbeidsconflict, het doorlichten van je beloningsstructuur of het bieden van professionele hulp bij een functioneringsgesprek.

Lees meer