Basic training Techniek

Knowledge is power! Leer de techniek achter je website begrijpen én verbreed je allround-marketing kennis.

Trainingsinformatie

WAT LEER IK?

De tijd dat je als online marketeer geen technische kennis nodig had, is voorbij. Die techniek is namelijk sterk van invloed op de laadtijd, vindbaarheid én het conversiepercentage van een website. Ook vind je het terug in de meest populaire online platforms en tools, zoals Google Analytics, WordPress, Drupal en meer.

Wil je het maximale uit je website halen? Dan is het belangrijk dat je over technische kennis beschikt, zodat je kunt sparren met jouw webbouwer over bijvoorbeeld meetbaarheid, responsiviteit en laadtijd van je website. De techniek bepaalt voor een groot deel het effect van jouw inspanningen.

Tijdens de module ‘Website Techniek’ maak je kennis met termen, zoals HTML, CSS en JavaScript. Je leert welke elementen hierop van invloed zijn, en wat ervoor nodig is om de techniek optimaal te laten werken.

OMSCHRIJVING TRAINING

De Basic training Website Techniek leert je antwoord te geven op de volgende vragen:         

 • Hoe werkt de techniek achter een website?
  Je leert wat HTML, CSS en JavaScript is, en hoe deze verschillende technieken samenhangen. Je leert welke invloed dit heeft op de weergave van een website in de browser.
 • Wat betekenen de verschillende termen?
  Je leert wat termen zoals HTML, DNS en H1-headings betekenen, en wat de invloed is op het functioneren van je website.
 • Welke technieken gebruikt jouw website?
  Je leert te achterhalen welke technieken gebruikt worden op jouw website. Daarvoor leer je alles over termen als CMS, SSL en WordPress.
 • Aan welke voorwaarden moet de techniek van je website voldoen?
  Aan de hand van opdrachten, leer je je eigen website onder de loep te nemen. Welke technische beperkingen herken je, en waar hebben ze invloed op?
 • Hoe stuur je een collega of webbouwer aan?
  Nu je beperkingen hebt gesignaleerd, is het tijd om deze over te brengen aan de webbouwer. Je leert hoe je dit overbrengt, zodat jullie beiden het belang van de wijzigingen inzien.


EXAMEN

Als Basic Automotive Marketing Professional ben je in staat om vanuit de doelstellingen tot een besluit te komen. Het analyseren van data en intern rapporteren gaat je goed af. Zo weet je waar kansen liggen en deze om te zetten naar concrete actiepunten. Uiteindelijk kun je jouw collega, leidinggevende of webbouwer overtuigen van jouw bevindingen.

Meer weten over Automotive Marketing Professionals?