Basic training SEO

Hoe krijg je zoveel mogelijk ‘gratis’ bezoekers naar je website én zorg je voor een nummer #1 plek in de Google zoekresultaten?

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }} *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Charlotte, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

WAT LEER IK?

Hoe kan het dat een zoekmachine zoals Google (bijna) elke website op het internet kent? Hoe bepalen ze welke website bovenaan komt? En de belangrijkste vraag; hoe zorg je ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is? Dat én meer leer je in de module ‘SEO’. Leer je eigen website te analyseren, kansen te signaleren én optimaal te benutten.

De module ‘SEO’ (Search Engine Optimization) biedt inzicht in de manier waarop Google je website indexeert en hoe je er gebruik van kunt maken. Leer hoe je ‘gratis’ bezoekers genereert voor jouw actie-/ of dealer website. In de module leer je niet alleen pijnpunten vast te stellen, maar bieden wij je ook kennis en tools aan waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Het doel hiervan is dat jouw website straks een hogere organische positie heeft in Google én meer (gratis) bezoekers genereert.

OMSCHRIJVING TRAINING

De Basic training SEO is bijzonder compleet. Na de training geef je zonder problemen antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is SEO?
  Je leert SEO en SEA van elkaar te onderscheiden, en weet wat de kenmerkende eigenschappen van deze kanalen zijn.
 • Hoe werken zoekmachines?
  Leer wat termen zoals crawlen en indexeren betekenen en hoe ze de vindbaarheid van jouw website beïnvloeden.
 • Hoe werkt SEO?
  We leren je hoe SEO werkt aan de hand van de vier stappen Aanwezigheid, Bereikbaarheid, Vindbaarheid en Conversie.
 • Hoe zet je SEO effectief in?
  Je leert onderscheid te maken tussen de ‘quick wins’ en de wijzigingen die minder snel voor zichtbaar resultaat zorgen. Daardoor ben je in staat om prioriteiten te stellen, en sneller voor resultaat te zorgen.
 • Hoe beoordeel je je eigen website om SEO-kansen te signaleren?
  Je weet nu wat SEO is en hoe het werkt. Nu komt het leukste onderdeel: Je leert namelijk hoe je je eigen website onder de loep neemt. Zo weet je waar je moet kijken om kansen te signaleren.
 • Hoe benut je deze SEO-kansen
  Je hebt een aantal verbeterpunten gesignaleerd. Je leert hoe je hier het meeste uithaalt, rekening houdend met de gestelde prioriteiten. Daarnaast leer je ook om het effect van je wijzigingen bij te houden.


EXAMEN

Heb jij alle acht trainingen gevolgd? Dan kom je in aanmerking voor het examen! Door het examen succesvol af te ronden mag jij de titel Automotive Marketing Professional dragen!

Als Basic Automotive Marketing Professional ben je in staat om vanuit de doelstellingen tot een besluit te komen. Het analyseren van data en intern rapporteren gaat je goed af. Zo weet je waar kansen liggen en deze om te zetten naar concrete actiepunten. Uiteindelijk kun je jouw collega, leidinggevende of webbouwer overtuigen van jouw bevindingen.