Advanced Automotive Marketing Professional

Til je marketingkennis naar een hoger niveau

Til je marketingkennis naar een hoger niveau met de advanced modules. Leer hoe je, vanuit verschillende thema’s, (online) marketing efficiënter kunt inzetten.

Trainingsinformatie

Je weet ondertussen als geen ander hoe je waardevolle inzichten haalt uit jouw website data, vanuit welke kanalen je dit kunt beïnvloeden én hoe je zo de impact hebt op het proces van leadgeneratie. In de training tot Advanced Automotive marketing Professional leer je hoe je, vanuit verschillende thema’s, (online) marketing efficiënter kunt inzetten. Dus heb jij al de nodige ervaring op het gebied van (online) marketing óf heb je het certificaat voor Basic Automotive Marketing Professional succesvol afgerond? Dan is de training tot Advanced Automotive Marketing Professional iets voor jou!

Wat leer je in de Advanced training?

In het Advanced-programma gaan wij dieper in op de acht (Online) Marketingthema’s. In het programma gaan wij ervan uit dat je bekend bent met de theorie, zodat jij je kunt richten op de praktijk. In de training werk je vanuit automotive voorbeelden aan opdrachten die aansluiten bij je dagelijkse werkzaamheden. Vanuit deze werkwijze kun je praktijkopdrachten van vandaag eenvoudig toepassen naar actiepunten van morgen.

8 Marketingthema’s

  • Strategie
  • SEO
  • E-mailmarketing
  • Online advertising
  • Social media
  • Google Analytics
  • Conversie optimalisatie
  • Techniek

Let op: deze training is nog volop in ontwikkeling en komt later dit jaar beschikbaar.

Wie ontwikkelt deze training?

Deze training wordt ontwikkeld door Innovam en PowerKraut. Twee koplopers in de automotive-branche.

Innovam is de nummer 1 opleider van de mobiliteitsbranche. Met 250 medewerkers verhogen ze de kwaliteit in de branche. De opleidingen sluiten naadloos aan op het bedrijfsleven, waardoor de investering bijzonder snel wordt terugverdiend.

PowerKraut is de nummer 1 als het gaat om automotive marketing. Ruim 70 specialisten werken uitsluitend voor importeurs en dealerbedrijven. Alles wat ze doen heeft maar één doel: het verhogen van het aantal leads.

Omdat ze zo’n specifieke klantenkring hebben, weten ze precies wat wel en niet werkt. Koppel dit aan een opleider als Innovam, en je weet dat de training extreem relevant is voor je werkgebied.

Interesse?

Op dit moment is de training voor gevorderden nog in ontwikkeling. Wil je als eerste weten wanneer je jezelf naar een hoger niveau kunt brengen? Laat dan je gegevens hieronder achter. We berichten je zodra de training beschikbaar komt.

Meer weten over Automotive Marketing Professionals?

Stel hier je vraag of plaats een opmerking