APK-regelgeving en -keuringseisen

 

 
Tip: Download de belangrijkste wijzigingen per 20 mei 2018 in een handige PDF.
 

RDW-BOEK ā€˜REGELGEVING APKā€™

In het RDW-boek ā€˜Regelgeving APKā€™ zitten een aantal afdelingen (tabbladen). Dit zijn de bladen die uitsteken en waar een nummer op staat. Het boek bestaat uit 8 afdelingen waaronder de administratieve procedures, invulinstructies voor het APK-rapport, de APK-keuringseisen, het erkenningssysteem en het cusumsysteem. 
Je kunt het boek  als pdf op deze pagina downloaden of bij ons bestellen. Dan sturen we het boek naar je op.

Online regelgevingen keuringseisen

Het grote voordeel van de digitale regelgeving is dat bij iedere APK-keuringseis de wijze van keuren inzichtelijk is. Daarnaast vind je hier direct de eventuele aanvullende permanente eisen en toelichtingen, zonder dat je hoeft te zoeken naar het juiste artikelnummer. Je kunt ook op afbeeldingen zoeken. 

Tip: gebruik de handige zoekfunctie bovenin het scherm. Je vindt dan de keuringseisen/artikelen waarin de zoekterm voorkomt!

Goede APK-trainingen

Op zoek naar een geschikte APK-training? Bijvoorbeeld om APK-keurmeester te worden of je bevoegdheid te verlengen? De beste APK-trainingen vind je altijd bij Innovam. We bereiden je voor op het examen en we hebben veel aandacht voor goed keurmeesterschap en jouw dagelijks werk als keurmeester.
Trainingen om APK-keurmeester te wordenAPK1 BevoegdheidsverlengingAPK2 Bevoegdheidsverlenging